Clubkas spekken tijdens je wekelijkse boodschappen met Plus stempels!

Clubkas spekken tijdens je wekelijkse boodschappen met Plus stempels!

Doe je dagelijks, wekelijks of maandelijks je boodschappen bij de Plus, dan komt dat even goed uit! Vanaf nu kun je bij iedere € 10,- aan boodschappen, een plus stempel krijgen en uiteindelijk een volle spaarkaart! Maar wat levert de Plus stempelkaart op? Wie mogen er meedoen? Waar kan je Plus stempels verzamelen? Hoe kom je aan deze stempelkaarten? Wat als je stempelkaart vol is? In dit artikel leggen we het je uit!

 

Wat leveren een Plus stempelkaart voor Zwemsport Parkstad op?

Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een Plus stempel en bij 30 Plus stempels heb je een volle stempelkaart. Een volle stempelkaart levert Zwemsport Parkstad € 3,- op om de clubkas extra te spekken!

 

Wie mogen er Plus stempels verzamelen voor Zwemsport Parkstad?

Jij, je ouders, maar ook opa’s & oma’s, andere familieleden, vrienden en niet te vergeten je buren. Eigenlijk iedereen die een warm hart toedraagt aan Zwemsport Parkstad!

 

Bij welke Plus kan je Plus stempels verzamelen?

Bij iedere €10,- aan boodschappen krijg je van de kassamedewerker een stempel, maar vergeet niet te vragen naar de stempels. Welke Plus Markten doen mee? Momenteel doen er tien Plus markten in Zuid-Limburg mee aan de stempelkaarten actie en er zullen nog meer Plus markten volgen. Iedere Plus markt heeft een eigen stempelkaart, daarom is het belangrijk om te weten welke Plus markten mee doen en welke stempelkaart je nodig hebt.

Hieronder hebben we de tien Plus markten genoteerd:

Plus Arts Landgraaf
Winkelcentrum Op De Kamp
Raadhuisplein 14
6371 LA Landgraaf

Plus Wetzels Waubach
Hovenstraat 128
6374 HG Landgraaf 

Plus Franssen Kerkrade
Maria Gorettiplein 1
6462 XB Kerkrade

Plus Vijgen Geleen
Zuidhof 11
6164 BA Geleen

Plus Linssen Heerlerheide
Groeet Genhei 24
6413 GN Heerlen

Plus Tim & Joyce Janssen Heerlerbaan
Heerlerbaan 239
6418 CE Heerlen

Plus de Bruijn Voerendaal
Kerkplein 36
6367 ER Voerendaal 

Plus Kaumanns Berg en Terblijt
Valkenburgerstraat 25B
6325 BK Berg en Terblijt

Plus Franssen Maastricht (Amby)
Severenplein 24A
6225 AZ Maastricht

Plus Muijs Schinveld
A Ge Water 3
6451 CB Schinveld

 

De stempelkaarten actie loopt voor onbepaalde tijd d.w.z. zolang alle betrokken partners (Plus Markten) tevreden zijn over het verloop.

 

Hoe kom je aan de Plus stempelkaart?

Jenny Schouten (zwemster van de A-selectie) is de algemene contactpersoon van deze stempelkaart actie. Wanneer je mee wilt doen aan de stempelkaart actie, kan je een e-mail sturen naar jenny@schoutenseo.com met je naam, discipline: wedstrijdzwemmen, waterpolo of synchroonzwemmen, de hoeveelheid stempelkaarten en van welke Plus je ze graag wilt ontvangen.

Aangezien we elkaar momenteel niet zien vanwege de corona crisis, willen we jullie vragen om ook je adres in de mail te vermelden. Hierdoor kan Jenny de Plus stempelkaarten dan naar je opsturen, zodat je ook in deze corona crisis de clubkas kan spekken.

 

Wat als je 30 Plus stempels ofwel een volle Plus stempelkaart hebt?

Wanneer je een volle stempelkaart hebt, zouden we je willen vragen om je naam en discipline: wedstrijdzwemmen, waterpolo of synchroonzwemmen op de kaart te zetten en deze bij Jenny af te geven.

Vanwege de corona crisis willen we jullie vragen om de Plus stempelkaarten even zelf te bewaren en wanneer we weer mogen trainen aan Jenny te geven.

 

Updates over deze stempelkaarten actie!

We houden iedereen op de hoogte van deze actie via Facebook, Instagram en/of de nieuwsbrief. Aan wat voor updates kun je denken? Nieuwe Plus markten die meedoen, wat er gedaan is met het extra geld. Alles wat belangrijk is omtrent deze stempelkaarten actie zullen we jullie vertellen.

Indien er nog vragen zijn, stel ze gerust!

PS: Mocht jij nog een leuke actie weten of een manier weten om extra geld voor de clubkas te verzamelen, laat het ons dan ook weten! Want alle kleine beetjes helpen.