Grote Clubactie, Zwemsport Parkstad doet ieder jaar mee!

Grote Clubactie, Zwemsport Parkstad doet ieder jaar mee!

Met de Grote Clubactie kan iedere vereniging geld ophalen. De Grote Clubactie bouwt mee aan een gezond verenigingsleven in Nederland, omdat ze geloven in de kracht en maatschappelijke waarde van vitale verenigingen. Met een loterij helpen ze verenigingen hun ledenparticipatie en hun financiële positie versterken.

Zwemsport Parkstad doet mee aan deze jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar onze club gaat. Van dit geld kunnen we benodigdheden voor onze sport aanschaffen, workshops van topsporters inkopen of een teamuitje organiseren. Hoe leuk is dat!

 

Belangrijke datums voor de Grote Clubactie?

De verkoop van de loten start ieder jaar op de derde zaterdag van september. 

In december vindt de trekking plaats. Dit is het moment dat u kunt kijken of u in de prijzen bent gevallen. De hoofdprijs is zelf €100.000. Een win-win situatie dus! Wij zamelen geld in voor de vereniging en u wint een mooie prijs.

 

Wilt u een lot kopen?

Dit kan bij een van de zwemmers of online.

Online een lot kopen kan via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lotkopen/

Tik in: Zwemsport Parkstad
1. Tik de naam van de verkoper/zwemmer in
2. Vul je rekeningnummer in
3. Klik op verstuur

De afgelopen jaren hebben we veel lol gehad bij de verkoop van deze loten. Op de eerste verkoopdag maken we groepjes van vier zwemmers die samen de wijk in gaan om huis aan huis loten te verkopen. 

Onze jongste zwemsters zijn enorm fanatiek. Niet alleen in het water, maar ook bij de verkoop van clubloten. Het lid met de meest verkochte loten krijgt een leuke beloning. Na 3 uur verkoop langs de deuren komen we bij het zwembad weer samen en pronken we met onze verkochte loten. Een enorm gezellige dag, waardoor het stiekem ook meteen teambuilding is. 

Na de verkoop langs de deuren doet ieder lid haar best om in de eigen wijk en bij familieleden loten te verkopen. We streven naar een mooie opbrengst voor onze vereniging.

 

Andere sponsoracties!

Naast de Grote Clubactie doet Zwemsport Parkstad ook nog mee aan andere actie! Denk hierbij aan: